The Best Followers

30 July 2010

-Imam Muda 2010

Berakhir la program Imam Muda utk tahun 2010..dekat 3 bulan,Tuya dok tgk tetiap minggu..tunggu kapsul Imam Muda tetiap petang..sonok tengok bakal2 Imam Muda wat macam2 task..


Femes program Imam Muda ni kan..Juaranya dah pun kita tau..


Imam Muda Asyraf..anak kelahiran Pulau Pinang ni memang sempoi..layak dia Juara Imam Muda..masa task akhir yang dia wat kat kg dia tu happening..siap g main futsal lagi..Tahniah Asyraf!!!!


Naib Juara Imam Muda



Imam Muda Hizbur..Ustaz Tahfiz yang sangat cool..isteri dia punya la cantik,manis,ayu..terpegun jap tgk wife dia..Tahniah Ustaz..


pastu ni Tuya nak bangga la kan,sbb Junior Tuya masa sekolah dulu masuk final Imam Muda ni..memula tgk dulu,mmg familiar sangat muka dia ni..pastu bila baca profile n tgk FB dia,sah le junior Tuya masa sekolah menengah dulu..sempat 3 tahun je sekolah ngan dia..sbb lepas form 3 Tuya masuk sekolah asrama penuh..tapi memang bangga la tgk dia sampai ke tahap skang..alhamdulillah.



Imam Muda Taufek..

dan yang best sangat tu,semua calom Imam Muda dapat tajaan melanjutkan pengajian ke Universiti Madinah..Rezeki Tuhan kan..sonoknya la..

Habis dah episod demam Imam Muda kali ni..Tahun depan sure nya ada lagi..kalau la anak Tuya tu dah besar,nak je suh dia masuk..hehheeh..

1 comment:

sz | m.s.s said...

tu la..tahniah kpd imam muda unggul ni...besttt...layannn..harap2 anak2 kita jadik cam diorg ni :)

psst: pagi td blog tuya berkunci ek?