The Best Followers

15 January 2011

-Info Pagi Sabtu


pagi2 sambil nak buka FB td,nyelit la nak tgk acc jap..nak transfer duit..buka je website maybank2u,mcm pelik..nape lain log in page nya???

pastu bila try log in..buleh..jadinya,maybank2u dah ade log in page baru..cantik jugak..so kawan2 lepas ni klu masuk website maybank,jangan pelik2 takut nak log in..mmg log in page nya dah tukar..


[klik utk tumbesaran ]..

pastu nak share lagi satu info..ni Tuya dapat kat FB..sangat2 berguna utk kita org awam ni..bak kata org,mencegah lebih baik dr mengubat..sebelum jadi ape2,baik kita hindarkan dulu segala apa yg bahaya..

happy weekend kawan2..

6 comments:

azieazah said...

Terimakasih berkongsi info.

Enjoy your weekend...!

sz | m.s.s said...

akak pun tkejut gak td bukak maybank2u...
takut fraud ke hapa kan..
tp dalam tu mcm biasa je ...

TuYa said...

kak azie :
u too..enjoy weekend jugak..
[x tau nak wat ape weeknd nih]..

TuYa said...

kak sz :
kan kak..mmg dalamnye sama je..x de lain..luar je yg upgrade sket..

J@J@ / Bini The Rock said...

entah ye. akak tak penah bukak pon maybank2u..hehehe

buta IT kan?

TuYa said...

kak JaJa :
heheeh..bukan buta IT la..kalau buta IT x de nya nak buka blog siap bercucuk tanam Farmville lagi nye..heheheh