The Best Followers

12 January 2011

-Saya sayang Blog Saya


''Yang..susah2 sangat awak tutup je la blog awak tu"..Eri bgtau Tuya petang semalam..
ni sbb kes kekacau bilauan rumah tgga Tuya sejak 2 menjak ni la..ade la makhluk Tuhan yang busuk hati parasit yg dok skodeng blog Tuya n pastu amik tau hal xtvt Tuya anak banak..[x nak cite panjang,kes closed]..

Nak suh Tuya tutup blog??Memang tak la..tidak okeh..Tuya sayang blog nih..dengan blog ni le Tuya meluah rasa marah,geram,suka duka..berkongsi apa je ngan kawan2..dah le Tuya ni x ramai kawan kat sekolah,rumah..ni je la tempat Tuya berkawan2,berteman2..bergossip2an..heheheh..
walau bape jauh kawan2 Tuya dalam alam ghaib blog nih,tapi sentiasa dekat di mata..tetiap hari dok bertandang kat rumah2 deorg..kdg2 tu kalau asik sangat baca n3 deorg,sampai termimpi2 tido malam..serius..pernah Tuya termimpi2 pasal family satu akak blogger ni,sbb sebelum tdo baca blog dia..kelako kan?rasa mcm rapat sangat..sdgkan x pernah bersua muka....apatah lagi berlaga pek

kalau sebab parasit sekor tu je Tuya nak tutup blog ni..TAK AKAN..jangan harap la yer..sorry encik Eri..never ever la saya nak deactive kan blog nih..sape sokong???selagi ade daya Tuya tetap akan pertahankan blog nih..eceh!!dah macam pahlawan negara kekdahnya..biar la n3 bukan tetiap hari pun di hapdet,ade Tuya kisah???hik hik hik..

dan pada anon parasit tu,kedatangan dia kat blog ni sangat tidak di alu2kan..Tuya x menghalau,tapi sendiri ingat la..klu sebab masuk sini nak kepoh2 hal rumahtangga Tuya,kamu diHARAMkan masuk..tapi kalau x malu,masuk la..

Tuhan tu maha mengetahui apa yang kamu cuba lakukan pada family Tuya..cari la hala tuju hidup sendiri yer..kalau rasa x puas hati tu,buka blog sendiri..ko tulis la ape yg ko nak tulis dalam blog tu..x de sape nak marah..tp tolong jgn nak menyibuk memecah belahkan family org..okeh..ada paham???

harap2 lepas ni dia diberikan hidayah untuk menjauhkan diri dr hidup Tuya n family..sedar la ko,what u give,u get back..skang Tuhan bayar cash..esok lusa kalau org wat kat ko,rasa kan la..Tuya x mendoakan tapi mengharapkan hidup Tuya aman damai dan bahagia..

sekian..harap maklum..saya sayang blog saya..

10 comments:

farah said...

salam...
amy nak sayang blog tuya jugak...:)

TuYa said...

amy,meh Tuya sayang belog pink amy lak..muah muah..heheheh

TuYa said...
This comment has been removed by the author.
Norsyakiela said...

sayang kat belog tuya jugakkk,jgn tutup blog,nnti i gonna miss u...=))


Let them happy with their own life,
Ignorance is a bliss...oke tuya...

kuntumz said...

tuya, sapalah yg "menyibuk" tu..bikin panas jer...
jgn tutp tau, nti tak leh nk keep in touch kat blog..hehhee

sW33tdARLiNG said...

kalau lah terpaksa gak lari dari anon tu, saya cadangkan TUYA buat satu entry dulu, suruh reader tuya bagi email, then tuya reply dengan link baru blog tuya

tapi mmg tak syiok kaan kalau kena tukar blog lain...

Tinggal 2 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

el said...

mmg bila dah berblog ni rs sayang nak stop...w/pun xde hapdet n3 hari2..tp bila jenguk blog kwn2 tu rs hepi je kan..hehehe

smoga parasit tuxde lah nk kaco2 tuya n family lg...

sz | m.s.s said...

jgn tutup la lalinggg...
"private" kan sementara waktu boleh kot..tapi mesti invite akak tau!

TuYa said...

kiela :
i miss u too kiela..lama betul awak sembunyi yer..


Jia :
ade la perosak tu..x kan tutup nye blog Tuya ni..kita ni nama je dok dekat,x pernah jupe pun kan?heheh

TuYa said...

kak amy:
Tuya rasa keadaan terkawal..heheheh..masih le bercerita sesuka hati di belog sendiri..



el :
memang kan..sayang sangat nak stop blog nih..



kak sz :
Tuya x private kan pun..x nak Tuya tutup blog nih..sayang bangatt!!