The Best Followers

05 April 2011

-Dah kenapa??

kenapa Tuya sangat2 malas nak wat n3?best je tengok sume kawan2 ade je cite tetiap hari update..nape Tuya x de idea nak tulis sedangkan banyak cite sebenarnya!!!uwaaaaaaaaaaaaaa..

dush2!!!jangan jadik malas sangat yer Tuya..

8 comments:

Syakiela said...

a'a cikgu tuya oiiiii,jgn la mls2x,kite kat sni tertunggu-tunggu entry tuya taw,dah mcm ayam berak kapur kite kat sni taw,update la....plisss...update laaaa...haaaaaaaa,kila ade satu idea taw,ape kate tuya wat entry dr mula tuya kenal ngan cik abg tuya tue haaaaa,br la beshhhh...imbas skit memori tue,hehehhe

Amy said...

amy pun cam tuya jugak skang...dush2 kat amy jugak =)

TuYa said...

kiela,
thanks datang rumah Tuya ni..boleh je..nnti Tuya imbau kenangan tacing tu kat sini ek..

TuYa said...

amy,
jangan malas2..kang Tuya lempang..nak?nak?x nak g wat n3 banyak2 mcm wat note kuliah..hahahah

sW33tdARLiNG said...

tarik napas.......... lepas

Tarik napas... lepas

pastu buat entry!!

=sz= said...

tuya hormon tak stabil kot?
pms ke menopos ke? kekeke
jangan maraaa aa..
gurau2 je...

jgn lupa updet ttg "sekolah baru" ya ...

TuYa said...

kak amy,ni tarik napas x lepas2 nih..tu yang x leh nakwat n3..hik hik hik

TuYa said...

kak sz,menopos ikan paus..hahahhaha..otak dah berkarat tahap klorin kak..tah mcm ne nak belajo tah..