The Best Followers

21 May 2011

-Berani?


dah bape minggu pic ni terperam dalam file..nak wat n3 asik lupa je..anda berani di korek n mengorek???hehehheehhehe..kalau berani,cuba la order n makan 'ayam masak korek2'..ni menu kat kedai makan area2 kat rumah Tuya kat Dsara Damai ni..memula nampak menu ni mcm blur jap..korek???haaaaaaaa..korek????tergelak2 Tuya..x nak la cuba..lom berani lagi..hik hik hik..

10 comments:

ainnoraini said...

macam mane la rupa masakan tu ye tuya...kenapa tak try jer...kot sedap ker...

Syakiela said...

tuyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tuya dok kat dmansara dmai ker?ofis kila kat area dmansara uptown...waaaa,blh la jmpe nie nnti...

suhaila-ab said...

indon mari kut...masa aku kat indon makan..SUP BONTOT SAPI..wallaaa...

Sz said...

klu tak silap akak,
klu menu nama gitu...
dia letak ayam kat dalam nasik tu pastu kena korek2 la nak mencari ayam tu...ihiksss

TuYa said...

kak ain,
Tuya tgk menunya pun,semacam je..lom ade kekuatan nakmencuba..hehehhe..poyo kan..

TuYa said...

kiela<
a'ah dear..Tuya dok situ..
nnti ade masa kita jimba2 ek..hehhe

TuYa said...

kak su,
SUP BONTOT SAPI???
very the bontot kan kak.hahahhah

TuYa said...

kak sz,
x tau la kak mcm ne tah dia nye rupa..nnti kita cuba ek..

fazilzura said...

alamak .. ngeri je menu tu

mamai said...

nak try la tuya macam mana nak pie kota damansara ngan puncak alam tak jauh dah