The Best Followers

05 June 2011

-Weekend di PD

sebelum cite,jom melepaskan rindu tengok pic tuan tanah kedaung..ade ke yang rindu???non adooooo!!!

sabtu semalam,kebetulan adik ipar Tuya yang kat Klntan datang KL..cuti sekolah..nak dok rumah je,kesian lak dia boring weekend kan..dia nak sangat g mandi laut..so kitorg plan g PD je la..PD je pantai terdekat kan..

bertolak dr rumah kul 10..masuk je hgway PLUS lepas tol sungai besi,kenderaan dah start slow melow..gile panjang jem..tah nak g mana la sume org..bygkan le dalam kul 1 baru kitorg sampai PD..penat dok dalam keta mcm nak balik kg je kekdahnya..

jom le layan pic2 yang ade..


jom jalan...


pose dulu sket..


sampai ngam2 perut lapar..cari port sedap sket,pastu makan..kitorg bawa nasi lemak,bihun goreng,sandwich sardin,buah tembikai..


pose dulu sebelum mandi..

dah kenyang,usha2 air dulu,tengok pasang ke surut..masa tu air baru nak pasang,nak mandi mcm x best lg sbb airnya jauh lg kan..jom le naik banana boat ni dulu..syiokkkkkkkkkkk sangat!!!terjerit2 kitorg x tau la jerit suka ke jerit takut..


pakai jacket dulu..


ready to go!!!


dah naik banana boat,nak mandi pulak..tapi pose dulu kat situ..jakun tau!!!


hiyak2..gumbiranya dapat mandi laut..


masa mandi suka suki x ingat2 kan..lepas siap mandi tu,dah rasa penat sket..otw nak balik rumah,ya ampunnn!!!!penat tahap dewa dewi..sume dok melentok baiknye dalam keta..sampai Eri jerit2 nyanyi sbb dia pun ngantuk..kes jeles tgk sume melentok sedap tdo,dia kena drive..heheheh..

Penat!!!!!!!!!!!

8 comments:

Sz said...

bestnyaaaa..
nak ikut tuya p piknik!!!
manyak makanan...heeee

azieazah said...

Wahhh bestnya dapat berkelah camtuh. Masa tu bawak ler apa pun semua sedap dimakan.

Mandi laut ni memang cepat jer letih bila dah naik. Mata pun berat. Sebab tu ramai lena kalu dah masuk keta. hahahah sian driver.

Syakiela said...

waaaa,beshnye tuyaaaa...lme xg pd,dh lma xnek banana boat tuhhhh

sW33tdARLiNG said...

amboiii honeymoon sakan!! nak ikutttttttt!

TuYa said...

kak sz,
lain kali jom la join..hehhe..
leh makan2 sama2..heheheh..

TuYa said...

kak azie,
masa mandi tu kan,mcm x pernah jupe air..
dah naik,baru la rasa letih sume badan.

TuYa said...

kiela,
sekali sekala kan naik..
sonok sangat!!

TuYa said...

kak amy<
kalau honeymoon,x g ramai2..
g berdua2an dok chalet atas air..biar berair sume.hahahah