The Best Followers

20 January 2010

Tercapai Juga Hajat Tuya


ingat x ngan n3 ni?setelah berbincang2 ngan kedua2 belah pihak..pihak mertua ngan pihak makpak Tuya,semua bersetuju nak wat kenduri "kawin" Tuya n Eri pada 13 dan 14 March 2010..kebetulan 12.03.2010 tu bestday anak kesayangan kitorg si Muhamad Faris Haikal,dah 9 tahun umur dia..sekali ngan anniversary 10th kami..atas permintaan Tuya,majlis tu dibuat mcm pengantin2 baru.nak jugak!!!heheheh..ade berinai,sanding bagai..almaklum le,Tuya x pernah dapat sanding2 ni tau..tapi Tuya wat kenduri ni sederhana je,xde besar2an pun..nak merasa naik pelamin,ade kenangan jugak kan..mana tau lepas naik pelamin nnti dapat lak rezeki lain kan..hehehehehe..ni tgh nak wat kad jemputan utk saudara2 terdekat,tengah servey2 kat mana nak tempah kad nih..merasa gak le nak wat persiapan mcm pengantin lain..suka!!!!!doa2 kan segala perancangan Tuya ni berjalan lancar ek..segala pandangan dan tunjuk ajar dr mereka2 yang berpengalaman amat2 la di alu2kan..Tuya x reti bab2 ni..tolong ek..


13 comments:

mamai said...

jangan lupa jemput bro nanti yer...wah seronoknya semoga bertambah bahagia

T.u.Y.a said...

bro mamai :
kalau bro nak dtg..Tuya dengan berbesar hati menjemput dtg ke JHr..heheheh..x sabo ler ni..

maiyah said...

wah.. selamat pengantin lama.. romantik gitu

~~ciklinn~~ said...

dikk sonokk nya.... best2.... tak ramai yg buat mcmni.... nanti jumput akak tau...huhuhuh tapi mau buat di johor ka?

T.u.Y.a said...

kak maiyah :
semoga romantika ni sampai le ke hujung nyawa hendaknya..




ciklinn :
sbb x pernah naik pelamin..tu la sbb Tuya ni bergalak nak wat..tah dia tu,kalau dijemput,nak ke sampai Jhr..heheh

ieNn ZaZa said...

eheheh..tahniah2...

semoga semua yg dirancang berjalan ngn lancar ek...

azieazah said...

Wahhh seronoknya pengantin lama nak bersanding..

Jangan lupa cari photographer yang baik untuk ambik gambar dan buat album istimewa..

Tak jemput kitaorang kerrrrr....

Dee said...

wow..mmg seronoklah..amik gambar cantik2 tau..

eya said...

sori..leh tnye,

ingat br nk kawen,upe da kawen..np dulu x snding ek?

Salam kenal..

fazilzura said...

aikk gitu yek ...

malu nye kalau di wat lg.. tuya dulu x penah sanding2 ker.. kalau x penah , lehler ... mesti besh, kenangan tu..

T.u.Y.a said...

zaza :
harap2 mcm tu la ek..hehehe




kak azie :
sudah semstinya..Tuya nak amik gambo posing2 gak mcm pantin lain..hehehheh..

insyaallah,jemput la dtg ke Jhr..






kak Dee :
insyaallah..sonoknye la kak..






eya :
tenkiu singgah sini..
Tuya nye cite kisah lama ade Tuya link kan kat n3 tu..ni kiranya nak menebus la zaman2 kegemilangan pengantin tu..heheh





kak zura :
Tuya x pernah sanding kak..alkisahnye degil x mo dengar cakap mak pak kan..huhhuhuhu

caluk@cencaluk said...

nak ucap selamat pengantin baru naik pelamin ler ke he he --> all the best k

A.I said...

Wahhhhhhhhhhhh....nk kawen balik. berbunga2 jiwa (^_^). Elok gak tu kan? sempena 10th anniversary. siap sanding bagai tu. sejarah ni..!

takmo khidmat aku & aj ker?? ;P tp tuler, mcm tak bleh plak sbb tarikh tu Insyaallah kami join wedding expo kat pwtc. kalu x, bleh gak aku tepek kau mekap. ngeeeeeeeeee